perjantai 13. kesäkuuta 2014

Rukouksiin vastataan

Juuri kun pääsin innostumaan vanhoista peleistä, niin mitä tapahtuukaan!

Grim Fandangon paluu


Toden totta, suosikkipelini on tulossa takaisin! Melkein putosin tuoliltani, kun huomasin uutisen:

http://www.engadget.com/2014/06/09/grim-fandango-ps4/

http://blog.us.playstation.com/2014/06/10/a-closer-look-at-grim-fandangos-surprise-revival/

Nyt on korkea kynnys ostaa konsoli ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Starcraft II


Satuin pelihyllylle juuri sopivasti Starcraft II - Wings of Liberty oli tarjouksessa ja nappasin sen hyppysiin alta aikayksikön. Mikään ei asennu niin hitaasti kuin innolla odotettu peli. Lopulta Starcraft II ylitti odotukseni. Tuumaakaan vanhasta tunnelmasta ei ole tingitty, mutta se on parempi, teräksisempi, hienompi, kovempi!

Erityisesti ihastelen Hyperionin sisällä liikkumista ja teknologiapuita, joiden avulla voi kehittää yksiköitä. Etenkin Hyperion-sota-aluksen Jukeboxi herättää hilpeyttä, hyvin ovat kappaleet valinneet pelin tunnelmaan. Palkkasoturit saivat minut virnistämään kuvauksillaan, kuten Siegebrakers-tankit. Ja suosikkiyksikökseni pomppasi, kuten oletin jo kuvauksista, Reaper-yksiköt. Vai mitä sanotte kuvauksesta:

"Marine candidates who remain unmanageable after neural resocialization are sent to be trained as Reapers. These troops are chemically altered to heighten their aggression even further, and then they are instructed in close-quarters combat and the use of Jet Packs. These grant Reapers a high degree of mobility, allowing them to traverse obstacles easily and cover ground rapidly. In combat, Reapers attack with rapid-fire dual Gauss Pistols. Reapers are guaranteed their freedom after two years of service, but none has survived for more than six months."

Töiden vuoksi jää nyt joksikin aikaa pelit kesken, mutta jatko-osan ostaminen on suunnitteilla, jahka Wings of Liberty on pelattu läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti