lauantai 25. heinäkuuta 2015

H2Ö: perjantai

Ruissalo tarjosi oivallista tunnelmaa festareille.

H2Ö:ssä meni myöhään, oli mainio tunnelma ja hieno tilat. Esiintyjistä etenkin Burning Hearts ja X-Hevonen jäivät mieleen.Ruissalo oli erinomaisen siisti ja näin vain pari todella juovuksissa ollutta festaroitsijaa.

Tunnelma oli niin hieno, että otin mieluummin "taidekuvia" kamerakännykän RetroCamera-sovelluksella kuin tavallisella kamera-apparaatilla.

Sivuhuomiona pelasimme kollegojen kanssa Kånken-reppujen bongauspeliä. Lähes puolella, ellei peräti 2/3 läsnäolijoista oli sellainen selässään.

Alla kuvasatoa:

Veneveistämön tilat ovat komeat.


Burning Hearts.
Yhden kollegan kriteeri oli etsiä KAIKKEIN oudointa musiikkia ja katsoa, miten pitkään sitä kestää kuunnella. Tässä menossa Tähtiportti, jota suunnittelimmekin jo taustamusiikiksi Call of Cthulhu -roolipeliin:

Tähtiportti artikuloi.


Pakenin Tähtiportista vessaan (hyvin järjestelty sekin puoli, muutes) ja kuuntelemaan Muuatta miestä.

Muuan mies. Kesanto-lava.Can Can Heads tarjosi Tähtiportin kanssa tasoihin tulevaa outoutta.

Can Can Heads Grillillä.

Melkoista menoa ja meininkiä oli Aavikollakin. Tuli lapsuuden 8bittiset pelit mieleen.

Aavikko bititti porukkaa Merellä.


Lopuksi harhailimme puolen yön  jälkeen, kunnes satuin kuulemaan Laiturilta hienoa musiikkia. Siellä musisoi X-Hevonen, jonka kappaleet olivat kuin suoraan hittielokuvan soundtrackilta, joka on pakko saada omaksi.

X-Hevonen sai yleisön tunnelmoimaan Laiturilla.

Bussit kulkivat niin harvaan, että päädyin kaverin kanssa kävelemään takaisin kotiin. Petiin pääsin kello 1.40. Nyt latailen akkuja illan koetuksiin, odotukset ovat korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti