maanantai 27. heinäkuuta 2015

H2Ö: lauantaiH2Ö:n lauantai oli vähän perjantaita vaisumpi, syytän väsymystä. Samoin illan sade hieman kiusasi, mutta ei suoranaiseksi haitaksi asti. Saavuin aikaisemmin kuin perjantaina ja päädyin kuuntelemaan energistä Pintandwefallia.

Pintandwefall Veistämössä.

Tämä päivä oli enemmän mukavaa harhailua pisteestä toiseen. Isi istuu puussa oli hauska, samoin harvinaisen mainio Kuningas Yrjö. Erityisen miellyttävä yllätys oli helevetin hyvä Cats on Fire (taputin vieressäni seisovaa Vaasasta kotoisin olevaa kollegaa olkapäälle tästä hyvästä). Harhailuun kuului myös tavallista aikaisempi syöminen. Onneksi en ottanut riisikebabia, ne olivat alkaneet tarjota mukaan tulevat kasvikset suoraan pakastimesta. Pahoitellen mutta alennusta antamatta.

Annokset on nimetty ajatuksella.

Isi istuu puussa Kesannolla.

Ainut, jonka kuuntelin alusta loppuun oli ihana Tanssiva karhu. Ryhmän mukana liikkui karhu, joka aluksi möyri Kesannon lavalla ja tuli sitten yleisön joukkoon rapsutettavaksi.

Tanssiva karhu esiintyy.

Karhu yleisön joukossa. Vihje: karhu oikealla istumassa penkillä.

Tanssiva karhu loi hienon tunnelman!


Tanssiva karhussa on vahvat Ultra Bra -vibat, mutta klooni se ei ole (latasivat muutama päivä sitten Youtubeen musiikkiaan, muutes!). Ja totta kai kirjoittajastakin oli kiva paijata karhua:

Kirjoittaja raaputti karhua kaksin käsin.


Ai niin, M.A. Numminen oli paikalla ja sain häneltä Tunnelmassa -levyn kanteen nimmarin paremmalle puoliskolle. Numminen opetti alkeisruotsia ryhmälle, johon oli ennakkoilmoittautuminen. 40 valitun joukossa oli myös edellä mainittu karhu. Minkähänlaisen kirjeen se laittoi ennakkoilmoittautumiseen, jossa piti perustella opetukseen pääseminen?

Uhrijuhla. Ihan ok.


Loppuilta olikin sitten sadetta ja fyysistä väsymystä. Odotin SeLvhenterin ja We Jazz DJ's keikkoja, ne olivat samaan aikaan. Ensimmäinen oli karvas pettymys minun maulleni. Jälkimmäinen tunnelmoi puoliltaöin Ponttoonilla, ja musiikki oli hyvää - mutta ei jazzia. Oli kiva nähdä yleisön tanssivan pimenneen Ruissalon valoissa sydämensä kyllyydestä.
We Jazz DJ's tanssitti Ponttoonilla.

Ensi vuonna TAKUULLA uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti