keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Lisää puuhaa

Kas niin, kun nyt selvisin folkloristiikan arkistokurssin esseestä ja kirja-arvostelusta, on aika ottaa uutta kirjoitettavaa. Sovin yliopistossa suorittavani kaksi muistitiedon 2 op:n tenttiä yhdellä 4 op:n esseellä. Käytän siinä tuosta kirja-arvostelusta ylijäänyttä tavaraa ja vertailen suomalaista ja espanjalaista muistitietoa sisällissodasta. Ensin esseeksi, saan samalla palautetta ja sitten hiominen artikkeliksi. Tietää 15 sivua kirjoittamista.

Samalla huomasin, että Elore ottaa myös raportteja tutkimusprojekteista. Voinen julkaista täällä viime vuotisen tutkimusprojektin raportin. Odottelen vastausta tiedusteluun.

Pakko puurtaa näiden parissa, kun asiat ovat vielä tuoreena mielessä ja kirjastosta lainatuissa lähdeteoksissa on vielä eräpäivään aikaa.En siis vielä pääse To do -listani kimppuun. Synkkä yksinpuhelu sentään edistyy, olin huomaavinani kohdan, jossa huomaa myöhemmän parantelun päiväkirjaan. Paavolainen kertoo "Leningradin saarron" alkaneen syksyllä 1941. Aika hyvä huomio Olavilta, kun Hitlerillä oli tietojeni mukaan vielä tuossa vaiheessa tavoitteena vallata kaupunki. Tosin tietty kohde on hyvä saartaa ennen hyökkäystä, myönnetään. Sakari Pälsin ja Martti Haavion tapaaminen olivat kiinnostavia kohtia.

Ikävä huomio kirjastolöydöstä: Parempi myöhään DVD:tä mielenvirkistykseksi katsoessa CD/DVD-asema alkoi jurnuttaa. Kun tuli katsottua 20 minuuttia jaksosta, levy jumitti niin pahasti että pistin touhulle hätäseis. Kun otin levyn ulos asemasta se oli tulikuuma! Levyn pintaa tarkastellessa havaitsin sen olevan pahasti naarmuilla ja täynnä sormenjälkiä. Sama koski DVD-paketin kahta muuta levyä. Palautin levyt tänään kirjastoon ja kehotin laittamaan puhdistukseen/hiontaan. Joku törkyturpa ollut asialla taasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti