torstai 24. tammikuuta 2013

Puuhat etenee

Arvostelu tuli korjausehdotuksineen takaisin, lähinnä lähdeluetteloon liittyviä seikkoja. Sen teko on viittaamisen ohella rasittavinta akateemisessa maailmassa. Ei ole olemassa standardia ja "käytä oppiaineen käytäntöä" on pahin kaikista ohjeista. Onneksi sain korjattua ½ tunnissa. 

Pohdin samalla espanjalaisen ja suomalaisen sisällissotaa käsittävän kirjallisuuden historiaa. Onko kotimainen kaunokirjallinen käsittely Espanjassa 2000-luvun ilmiö? Arto, Linda sun muut tietokannat eivät ainakaan pikaisilla hauilla tuottaneet ajalta 1975 - 2000 (Espanjan demokratisoituminen) mainintoja espanjalaisista aihetta käsittelevistä teoksista.

Elore näytti vihreää valoa, deadline 1.3. raportilla. Laitoin oppiaineelle toimintakertomukseen luettelon esitelmistäni ja kirjoituksistani. Otin myös ylös Journal of Conflict Archaeologyn yhteystiedot. Jos saisi deadlinen, saisi myös aikaiseksi artikkelin.

Unohdin viime kesän lukulistalla olleen Edvin Linkomiehen teoksen Vaikea aika. Silti taidan seuraavaksi ottaa lukuun gradulukemistoa: 1980-luvulta Ralph Merrifieldin teoksen The Archaeology of Ritual and Magic (1987).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti